Wilt u een kluis kopen?

In een perfecte wereld zou er geen behoefte aan kluizen bestaan. Op deze magische plek zouden dieven nooit in onze huizen of werkruimten binnendringen, branden zouden nooit uitbreken en we zouden nooit een kostbaar erfstuk van familie of, bijvoorbeeld, een geboorteakte zomaar misplaatsen. In de echte wereld zijn kluizen een noodzaak voor elk huis of bedrijf dat waarde hecht aan de bescherming van kostbaarheden tegen diefstal, schade of verlies.

En ze zijn overigens niets nieuws.

Archeologen hebben kluizen ontdekt in puin over de hele wereld en in veel gezonken schepen. Een oude kluis, opgegraven in Nanjing, dateert uit de Han-dynastie, wat betekent dat hij meer dan 1200 jaar oud is. In het jaar 1835 begon een bedrijf genaamd Chubb Locks met de productie van de eerste moderne kluizen. Vandaag de dag bekend als Chubbsafes, blijft het bedrijf actief. Maar nu hebben ze veel concurrentie, wat goed nieuws is voor iedereen die op zoek is naar een goede kluis.

Denk bij het overwegen van de beste kleine kluis om te kopen voor uw huis of kantoor eerst na over het type bescherming dat u nodig hebt. Als u woont of werkt in een gebied dat bekend staat om hoge eigendomscriminaliteit, moet u een eenheid aanschaffen die bestand is tegen veilige kraakpogingen en die op zijn plaats kan worden beveiligd. Zelfs het beste sluitsysteem ter wereld heeft geen zin als de hele kluis is afgevoerd, toch?

Als u zich in de eerste plaats zorgen maakt over de bescherming tegen brand en / of waterschade, kijk dan naar kluizen op basis van hun geschatte duur van de brandbestendigheid, die gewoonlijk een uur of zo zal zijn, maar tot maximaal vier uur kan reiken met hardware van topkwaliteit . Het vinden van een volledig waterdichte kluis moet eenvoudig zijn, maar controleer of de brandbestendige optie die u overweegt bestand is tegen andere omgevingsfactoren.

Denk vervolgens na over waar de kluis zal zijn. Moet het klein genoeg zijn om op een kastplank of onder het bed te passen? Ga je het in een vrij duidelijk beeld in de hoek van een kantoor hangen? En heb je een plek om je kluis te plaatsen waar je hem op de vloer of muurstijlen kunt bevestigen?

Eindelijk, er is prijs te overwegen. Kleine kluizen die zeer veel kosten maken op basis van het geboden beschermingsniveau. En hoewel er geen reden is om een ​​kluis te kopen die veel meer veiligheid biedt dan uw situatie verdient, moet u niet voor een goedkopere optie kiezen die misschien niet aan de taak voldoet: als deze wordt vernietigd of doorgebraakt, zullen die centen worden opgeslagen leiden tot ongekende dollars verloren, om nog te zwijgen over diamanten ringen, daden en de trouwfoto’s van je oma.